Ατζέντα 2018

 

Κοινωνικά μηνύματα
Διαγωνισμός τεσσάρων χιλιάδων (4.000) Πυροσβεστών Πενταετούς υποχρέωσης
 
 
 
 
 
 
 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 31/10/2012

Διαύγεια - διαφάνεια στο κράτος
Απογραφή Εργαζομένων Δημοσίου
Βρίσκεστε εδώ: Κεντρική σελίδα / Επικαιρότητα
Επιστροφή Είσοδος χρηστών Εκτύπωση Αποστολή με e-mail Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Επικαιρότητα
29/03/2017 Άσκηση πεδίου "ΑΡΓΩ 2017" από τον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Λιμένα Πειραιά

 

Άσκηση πεδίου με την κωδική ονομασία «ΑΡΓΩ 2017» πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Μαρτίου, στην Ηετιώνεια Ακτή του Λιμένα Πειραιώς.

Επρόκειτο για Άσκηση Ετοιμότητας του 5ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λιμένα Πειραιά, η οποία αφορούσε στην εκδήλωση πυρκαγιάς στον πρωραίο χώρο φόρτωσης εμπορευμάτων – εκθεσιακός χώρος του πλοίου HELLAS LIBERTY- ΠΛΩΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.

Σύμφωνα με το σενάριο, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον πρωραίο χώρο φόρτωσης εμπορευμάτων, από βραχυκύκλωμα, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό ενός ατόμου και την επέκτασή της σε γερανό που βρίσκεται στην προβλήτα. Στόχος της άσκησης ήταν η αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, αποτελεσματικότητας, επικοινωνίας και συντονισμού του εμπλεκόμενου προσωπικού.

Για την υλοποίηση της άσκησης συνεργάστηκαν: η Διοίκηση Π.Υ. ΠΕΙΡΑΙΑ, ο 5ος Πυροσβεστικός Σταθμός Λιμένα Πειραιά, ο 3ος Πυροσβεστικός Σταθμός Πειραιά, το Κέντρο Ελέγχου Θαλάσσιας Κυκλοφορίας, το Πλωτό μουσείο – HELLAS LIBERTY, ενώ προσομοιώθηκαν το Κέντρο Επιχειρήσεων του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και το Ε.Κ.Α.Β.

  
  
 

 
© Copyright 2006 Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος - Site Created by Quality & Reliability s.a. and Powered by QCMS