Κοινωνικά μηνύματα
Διαγωνισμός τεσσάρων χιλιάδων (4.000) Πυροσβεστών Πενταετούς υποχρέωσης
 
 
 
 
 
 
 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 31/10/2012

Διαύγεια - διαφάνεια στο κράτος
Απογραφή Εργαζομένων Δημοσίου
Επιστροφή Είσοδος χρηστών Εκτύπωση Αποστολή με e-mail Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Ιούνιος
12/06/2017, 19:50, ΔΤ 3510, Σχετικά με τη μετάβαση κλιμακίου της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας του Π.Σ. στη νήσο Λέσβο και τις μέχρι τώρα ενέργειες της υπηρεσίας μας, ύστερα από την ισχυρή σεισμική δόνηση στη ευρύτερη περιοχή

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικό Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος καθώς και μια ομάδα από 10 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και ένα διασωστικό σκύλο της 1ης ΕΜΑΚ, έχουν μεταβεί με ελικόπτερο στη νήσο Λέσβο, προκειμένου να επιθεωρήσουν και να συντονίσουν τις ενέργειες μετά τη σημερινή ισχυρή σεισμική δόνηση στην ευρύτερη περιοχή.

Μέχρι στιγμής έχουν απεγκλωβιστεί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από οικία στο χωριό Βρίσα Λέσβου, ενώ αναζητείται μια γυναίκα σε κτίριο που υπέστη μερική κατάρρευση στο ίδιο χωριό. Όλες οι δυνάμεις του νησιού βρίσκονται σε επιφυλακή και περιπολούν για έλεγχο και άμεση ανταπόκριση σε τυχόν συμβάντα.

 

 

Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
http://www.fireservice.gr

 

 
© Copyright 2006 Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος - Site Created by Quality & Reliability s.a. and Powered by QCMS