Επιστροφή

Ευρεία σύσκεψη στην Κεντρική Μακεδονία ενόψει αντιπυρικής περιόδου 2021

 

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρουσία του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου Στέφανου Κολοκούρη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Μ. Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021, στην έδρα της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Υπουργός.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγος Π.Σ. Μάριος Αποστολίδης, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Αθάνατος, ο Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης, ο Διοικητής της 2ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Δημήτριος Καρασαββίδης, καθώς και οι Διοικητές των ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου 2021, ενώ στη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν και οι τοπικές ιδιαιτερότητες και ανάγκες, ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη κινητοποίηση όλων των συναρμόδιων φορέων.

Ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

fireservice