Επιστροφή

11/11/2007 Αποκαλυπτήρια μνημείου

Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που ανεγέρθηκε στη μνήμη του Συμβασιούχου Πυροσβέστη Κων/νου Δούνια στη θέση Χαραμπός του Δ/Δ Βαχού του Δήμου Οιτύλου, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007 . Το μνημείο αυτό ανεγέρθηκε με πρωτοβουλία συναδέλφων του εκλιπόντος, ο οποίος, την 24η Αυγούστου 2007, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην Αρεόπολη.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα και παρέστησαν εκτός της οικογένειας του συναδέλφου, ο Αναπληρωτής Διοικητής Π.Δ.Π.Υ. Πελοποννήσου Πύραρχος Στέφος Κων/νος, ο Διοικητής Π.Υ. Ν Λακωνίας Αντιπύραρχος Ρούμπος Δημήτριος, ο Αντινομάρχης Ν. Λακωνίας κ. Φαρλέκας, ο Αντιδήμαρχος Οιτύλου κ. Μπατσινίλας Σπυρίδων, ο Δήμαρχος Γυθείου κ. Βολάκος Μάρκος, τοπικές Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές Αρχές, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων του πυρ/κού προσωπικού και πλήθος κόσμου.
Η τελετή ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του συναδέλφου, από το Μητροπολίτη Γυθείου, Οιτύλου και πάσης Μάνης Σεβασμιότατο κ.κ. Χρυσόστομο και ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου και κατάθεση στεφάνων.