Επιστροφή

ΔΤ 1056, 13/09/2004, 11:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 19:30΄ χθες , σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Κλεινδιάς του δήμου Ωλένης στο Ν. Ηλείας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές 150.000 ευρώ περίπου, έλαβαν μέρος 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την αρμόδια τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Σε εμπρησμό από πρόθεση, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις (ρίψη μολότοφ), οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 02:18 σήμερα, σε γραφείο της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών, επί της οδού Κλεισθένους και Ακροπόλεως στην Αγ. Παρασκευή. Η πυρκαγιά, η οποία περιορίσθηκε στο χώρο του γραφείου, τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που μετέβησαν στο συμβάν. Οι ζημιές που προκλήθηκαν ανέρχονται στο ποσό περίπου των 20.000 ευρώ. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 16 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το 2ο Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 06:37 σήμερα, στη γέφυρα Κολοκυνθούς στη Λ. Κηφισού, όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το δίκυκλο με αριθμό κυκλοφορίας ΖΝΒ 585 προσέκρουσε στο υπ' αριθμ. ΝΧΑ 6502 φορτηγό αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά στο δίκυκλο με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός του Ζ. Ε. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.