Επιστροφή

ΔΤ 1057, 17/09/2004, 12:00, Συμβάντα

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 15:45 η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:10 χθες, στην περιοχή Άγιος Αρσένιος - Πεταλούδες της Πάρου στο Νομό Κυκλάδων. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 13 πυροσβέστες με τρία οχήματα και πεζοπόρο τμήμα συνολικής δύναμης 15 ατόμων, ενώ από αέρος επιχείρησαν δύο αεροσκάφη. Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 130 στρέμματα χορτολιβαδικής και 15 στρέμματα δασικής έκτασης. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πυρκαγιά σημειώθηκε στις 00:01 σήμερα, σε πλαστικά καθίσματα, στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ - Αλκμάαρ και είχε ως αποτέλεσμα να καούν περίπου 200 καθίσματα. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 22 πυροσβέστες με εννέα οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Π.Υ. Θεσσαλονίκης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 04:40 σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Δ/Δ Νέο Σιδηροχώρι του Νομού Κομοτηνής. Στο σημείο μετέβησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι, έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, περίπου δυο ώρες αργότερα. Το ύψος των υλικών ζημιών που προκλήθηκαν, εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 20.000 ευρώ περίπου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια, που προκάλεσαν την πυρκαγιά, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κομοτηνής.