Επιστροφή

ΔΤ 1087, 01/11/2004, 20:30, Συμβάντα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 09:15 σήμερα στο 22ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Λαμίας-Άμφισσας, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία Ι.Χ. αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΚΒΚ-9400 εξετράπει της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα βάθους 400 μέτρων περίπου. Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε τραυματισμένος ο Κορδονούρης Ιωάννης ετών 32 ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού, έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα από την 7η ΕΜΑΚ.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 15:20 σήμερα, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Σισσίνης 2 και Γερμανού, στην Πάτρα. Στην επιχείρηση κατάσβεσής της, έλαβαν μέρος 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα.. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ/σης Π.Υ Πατρών.

Πυρκαγιά σημειώθηκε, στις 17:55 σήμερα, στο 4ο όροφο των Ι.Ε.Κ. Ξυνή, στην οδό Πατησίων 33, στο κέντρο της Αθήνας. Η κινητοποίηση της Υπηρεσίας μας ήταν άμεση με εννιά πυροσβέστες και τρία οχήματα όπου και περιόρισαν τη πυρκαγιά, στο εργαστήριο αισθητικής, δέκα λεπτά αργότερα, χωρίς να κινδυνέψουν οι σπουδαστές του εκπαιδευτηρίου. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Δ/σης Π.Υ Αθηνών.