Επιστροφή

ΔΤ 1414, 02/04/2006, 21:15, Συμβάντα

Τραυματισμένος ανασύρθηκε στις 06:35 σήμερα, ο Ν.Δ. του Ε. 23 ετών, από το υπ' αριθμ. ΡΕΗ- 6433 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων περίπου, στο Δ/Δ Ατσιπόπουλο, του Δήμου Νικηφόρου Φωκά, του Νομού Ρεθύμνου. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού, έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:35 σήμερα, σε μονοκατοικία, στην 1η Πάροδος Καλαμπάκας, στα Τρίκαλα. Για την αντιμετώπισή της έλαβαν μέρος, έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Τρικάλων.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 14:40 σήμερα, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου διώροφης οικίας, στην περιοχή Καλιφτέρι Πηλίου, του Νομού Μαγνησίας. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο επέκτασης της στους υπόλοιπους ορόφους της κατοικίας. Για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.