Επιστροφή

ΔΤ 1477a, 04/07/2006, 21:15, Συμβάντα

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού του Χ.Δ. ετών 50, στην περιοχή Ζια Ασφενδίου,  στη νήσο Κω. Στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στις 12:30 σήμερα, στο Δ/Δ Λιπαρού, του Δήμου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στα Γιαννιτσά, του Νομού Πέλλας. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές  υλικές ζημιές η οικία  και στην κατάσβεση της έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Προανάκριση  διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Γιαννιτσών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:50 σήμερα, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Καλαβρύτων 23, στην Καισαριανή Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία, ενώ ελαφρά εγκαύματα υπέστησαν δύο άτομα που διέμεναν στην οικία. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κ.Α.Τ. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό  Τμήμα Π.Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:15 σήμερα, σε ημιυπόγεια αποθήκη κατασκευής μπαλονιών, με την επωνυμία «Μπουκέτο», στην οδό Κορίνθου 122, στο Αίγιο, του Νομού Αχαΐας. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν μπαλόνια, κομφετί, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και υπέστη ζημιές ο χώρος της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεση  έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ Αιγίου.