Επιστροφή

ΔΤ 1511, 19/08/2006, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:29 χθες, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Πανδοσίας 38, στη Λαμπρινή στην Αθήνα. Οι 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με έξι οχήματα, περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο του διαμερίσματος, όπου προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, και  απέτρεψαν κάθε κίνδυνο επέκτασής της στα παρακείμενα διαμερίσματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:11 χθες, στην Λεωφόρο Κων/νου Καραμανλή 4, στη Βούλα Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα καταστήματα “GALEA” και “PALMIER BISTRO”, ενώ μικρές ζημιές υπέστη το κέντρο “BOCCA”. Τα καταστήματα την ώρα έναρξης του συμβάντος ήταν κλειστά. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 40 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δώδεκα οχήματα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.
.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:57 χθες, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Μ. Μαυρογένους και Ο. Ανδρούτσου, στην Κηπούπολη Περιστερίου Αττικής. Από την πυρκαγιά υπέστη  υλικές ζημιές το διαμέρισμα, στην κατάσβεσή της οποίας έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Από το χώρο της πολυκατοικίας απομακρύνθηκε με ασφάλεια η Π.Δ και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Δ. Π.Υ. Αθηνών.