Επιστροφή

ΔΤ 1550, 14/10/2006, 23:00, Συμβάντα

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 22:00 χθες, για την απελευθέρωση του δεξιού κάτω άκρου, του Μ. Χ. ετών 15, από σιδερένια κάγκελα στην οδό Κονταξοπούλου και Αεροδρομίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Στο συμβάν έλαβαν μέρος τρεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με ένα όχημα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:00 σήμερα, σε ταβέρνα, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στην Σίνδο  Θεσσαλονίκης. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα οι οποίοι και την περιόρισαν στο χώρο εκδήλωσης της. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατοικία, στις 05:35 σήμερα, στο Δ/Δ Σελινούς του Δήμου Αιγίου, στο Νομό Αχαΐας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αιγίου.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κτίριο νεόκτιστων κατοικιών, στις 07:00 σήμερα, στο Δ/Δ Καλικάτσου του Δήμου Αγ. Μηνά, στο Νομό Χίου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις οικίες, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Χίου.

Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε στις 12:05 σήμερα, για την απελευθέρωση του Β. Κ. ετών 45, Ρουμανικής υπηκοότητας, από φρεάτιο νεοαναγειρόμενης οικοδομής, στην οδό Τατοϊου και Στέϊτ, στη Κηφισιά. Στο συμβάν έλαβαν μέρος εννιά πυροσβεστικοί υπάλληλοι  με τρία οχήματα.