Επιστροφή

ΔΤ 1561, 31/10/2006, 09:30, Συμβάντα

Οι έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν από την 11:45 ώρα χθες, στο Νομό Αχαΐας , είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια κατοικιών και επιχειρήσεων στο κέντρο πόλεως του Αιγίου, καθώς και στη περιοχή Αβύθου του Δήμου Συμπολιτείας. Η Υπηρεσία μας δέχτηκε 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοηθείας, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από πέντε συνεργεία με 15 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:33 χθες, σε λεβητοστάσιο σε υπόγειο μονοκατοικίας, στην οδό Νυμφών 40, στην Άνοιξη Αττικής. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 35 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 15 οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο του υπογείου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο χώρο του λεβητοστασίου και σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο υπόγειο. Ο ένοικος της μονοκατοικίας Κ. Γ. ετών 33, υπέστη ελαφρά εγκαύματα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση, από το Ανακριτικό Τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διώροφη διατηρητέα και ακατοίκητη οικία, στις 21:37 χθες, στην περιοχή Βαρόσι, στην Έδεσσα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο, ενώ υπέστησαν ζημιές οι στέγες δύο παρακείμενων κατοικιών. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 32 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 13 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Έδεσσας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε περίπτερο, στις 03:44 σήμερα, στη οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 117, στο Κορωπί. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές στα εμπορεύματα  και στο περίπτερο, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κορωπίου.