Επιστροφή

ΔΤ 1584, 02/12/2006, 18:00, Συμβάντα

Μετά από πτώση μέρους διώροφης εγκαταλελειμμένης κατοικίας στις 23:52, χθες, στην οδό Κολοκυνθούς 48, στο Μεταξουργείο, κλήθηκε η Υπηρεσία μας για την ανεύρεση τυχόν εγκλωβισμένων ατόμων. Πραγματοποιήθηκε η απομάκρυνση των μπαζών με σκαπτικά εργαλεία και στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκε και ο ειδικός σκύλος διάσωσης της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., χωρίς ωστόσο να βρεθούν εγκλωβισμένα άτομα. Από την πτώση της κατοικίας προξενήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο Ι.Χ. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 31 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με 11 οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:35 σήμερα, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Μακρυσίων του Δήμου Σκιλλούντος, στον Πύργο Ηλείας. Στο συμβάν συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο εκδήλωσής της, να απεγκλωβίσουν την Χ.Δ ετών 58, η οποία είχε υποστεί εγκαύματα και να την παραδώσουν σε ασθενοφόρο για τη μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Νεκρός ανασύρθηκε, στις 14:15 σήμερα, ο Φ.Ε, ετών 45, ο οποίος καταπλακώθηκε ύστερα από ανατροπή γερανού βαρέου τύπου που χειριζόταν στην πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω. Στην επιχείρηση ανάσυρσης, η Υπηρεσία μας συμμετείχε με δέκα πυροσβεστικούς υπαλλήλους και τέσσερα οχήματα.