Επιστροφή

ΔΤ 1614, 11/01/2007, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:15 χθες, σε μονοκατοικία, στην οδό Κολοκοτρώνη 3, στην Ορεστιάδα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία. Στην κατάσβεση συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Ορεστιάδας.

Τραυματισμένος ανασύρθηκε στις 12:30 χθες, ο Δ. Ι. 82 ετών, μετά από πτώση του γεωργικού ελκυστήρα  που οδηγούσε, σε γκρεμό στο 30ο χλμ. της Ε.Ο. Καλαμάτας-Πύλου. Για την αντιμετώπιση του συμβάντος έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:00 χθες, σε λεβητοστάσιο τριώροφου ξενοδοχείου, στη οδό Βασιλέως Γεωργίου στην Κώ. Με την άφιξη της πυρ/κής εξόδου, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια, με χρήση κλίμακας, τρία άτομα από τον 1ο όροφο, και τέσσερα άτομα από την ταράτσα του συγκροτήματος, όπου είχαν εγκλωβιστεί. Στο συμβάν συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο χώρο του λεβητοστασίου, όπου προκλήθηκαν ζημιές. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση, από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κώ.

Πυρκαγιές σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε διάφορα σημεία της Αθήνας και συγκεκριμένα:
α) σε υποκατάστημα της τράπεζας ΕURΟΒΑΝΚ, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 143, στην Καισαριανή,
β) σε υποκατάστημα της Γενικής τράπεζας, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 73, στο Μαρούσι,
γ) σε υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας, στην συμβολή των οδών Καυκάσου και Κρίσσης, στην Άνω Κυψέλη, και στο υπ αριθμ ΖΜΑ-7319  Ι.Χ.Ε αυτ/το,
δ) σε γραφεία Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Αγίου Νικολάου Αχαρνών, στην οδό Λευκωσίας 18 στην πλατεία Αμερικής και στο υπ αριθμ ΖΥΜ-8203  Ι.Χ.Ε αυτ/το.
Όλα τα παραπάνω περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την Υπηρεσία μας. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.