ΔΤ 1618, 16/01/2007, 10:30, Συμβάντα
Διάσωση πραγματοποιήθηκε στις 21:25 χθες, στη συμβολή των οδών Αιγαίου Πελάγους και Γραβιάς, στην Αγία Παρασκευή. Η διάσωση έγινε με τη χρήση διασωστικού στρώματος αέρα, πάνω στο οποίο η Α.Μ. 55 ετών, έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 8 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:30 σήμερα, σε ξυλουργείο, στην Αγία Άννα του Δήμου Νηλέως, στην Εύβοια. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών και υπέστη ζημιές ο εξοπλισμός της επιχείρησης. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 6 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 3 οχήματα. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, και συγκεκριμένα περί της 02:10, σημειώθηκε πυρκαγιά σε υποκατάστημα της Τράπεζας Eurobank , στην Λεωφ. Ποσειδώνος 24 στο Π. Φάληρο.
Επίσης πυρκαγιές σημειώθηκαν και σε δύο σημεία στη Θεσσαλονίκη, πιο συγκεκριμένα περί της 04:20:
α) σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, στην οδό Μεσολογγίου 2,
β) σε υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην οδό Μεσολογγίου 14.
Τα παραπάνω περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την Υπηρεσία μας.
Προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.