Επιστροφή

ΔΤ 1695, 06/05/2007, 12:00, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε στις 16:24 χθες, στο τέρμα της οδού Μακεδονίας, στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, ο Γ.Θ., 61 ετών, ο οποίος καταπλακώθηκε από πέτρινο τοίχο αντιστήριξης σκάλας, που έπεσε κατά τη διάρκεια εργασιών που γίνονταν στο σημείο. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του ατόμου, έλαβαν μέρος δεκαπέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:20 χθες, σε αποθήκη-στάβλο, στην περιοχή Καρδαμίτσια, του Δήμου Ιωαννιτών, στο νομό Ιωαννίνων. Από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ισόγειο χώρο συνολικής έκτασης 200 τ.μ. περίπου, απανθρακώθηκαν 150 αιγοπρόβατα και καταστράφηκαν δέματα ζωοτροφών. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν δώδεκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:06 σήμερα, στην οδό Ούλωφ Πάλμε, στα Ιλίσια, σε δύο σταθμευμένα λεωφορεία και συγκεκριμένα στα υπ’ αριθμ ΙΝΚ-4019 και ΥΙΗ-8688 Ι.Χ., τα οποία ανήκουν στην ελληνογερμανική σχολή και στα εκπαιδευτήρια Παλλάδιο αντίστοιχα. Στην κατάσβεσή της πυρκαγιάς, από την οποία τα λεωφορεία υπέστησαν υλικές ζημιές, συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα.