Επιστροφή

ΔΤ 1798, 18/10/2007, 11:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:39 χθες, σε διώροφη κατοικία, στο Δ/Δ Αγία Ματρώνα του Δήμου Νέου Καρλοβασίου, στο Νομό Σάμου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο εσωτερικό της κατοικίας. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν δύο οχήματα με έξι πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Την 12:45 χθες, η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για συνδρομή στο Λιμενικό Σώμα και συγκεκριμένα για τον εντοπισμό και απεγκλωβισμό του καπετάνιου Ν.Μ. 51 ετών, εντός του φορτηγού πλοίου «Diamond I», που βυθίστηκε μετά από σύγκρουση με το πλοίο «Dubai Guardian» στη θαλάσσια περιοχή του Κεντρικού Λιμένα της Θεσσαλονίκης. Για την ανεύρεσή του, η υπηρεσία μας έλαβε μέρος με ομάδα πέντε αυτοδυτών της 2ης Ε.Μ.Α.Κ.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:20 χθες, σε υπόγειο χώρο του ξενοδοχείου «ΡΟΔΟΣ ΜΑΡΙΣ», στην περιοχή Κιοτάρι, του Δήμου Ρόδου στο νομό Δωδεκανήσου. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στο χώρο εκδήλωσής της, από 16 πυροσβεστικούς υπαλλήλους που έσπευσαν με έξι οχήματα. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο ξενοδοχείο βρίσκονταν περίπου 30 άτομα , τα οποία απεγκλωβίστηκαν σώα και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.