Επιστροφή

ΔΤ 1846, 21/12/2007, 09:45, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στη 01:00 σήμερα, σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, στη συμβολή οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Παλαιολογού, στην Αλεξανδρούπολη. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στη 01:30 σήμερα, σε  μονοκατοικία, στην οδό Αγ. Αναστασίας –Καραμπτζάνη, στην Ν. Ιωνία, Βόλου. Οι επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι, που έσπευσαν στον τόπο της πυρκαγιάς με τρία οχήματα, εντόπισαν και ανέσυραν νεκρό τον Κ.Π. 70 ετών. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα

 

Πυρκαγιά σημειώθηκε, στις 02:48 σήμερα, στον Άγιο Νικόλαο  Αρτέμιδας, στο Μαρκόπουλο  Αττικής, όπου προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, στο υπ’ αριθμ. ΖΥΤ-9625 Ι.Χ.Ε. φορτηγό. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι  με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα .

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:05 σήμερα, στην Εμπορική Τράπεζα, στην οδό Ελευθερίου  Βενιζέλου 49, στην περιοχή Κωνστάντα Βόλου. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.