ΔΤ 1848, 25/12/2007, 11:30, Συμβάντα
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 05:55 χθες, σε κατάστημα τεντοποιίας, στην οδό Θεμιστοκλέους 7, στην Πάτρα. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 09:00 χθες, σε μονοκατοικία, στο Δ/Δ Αετού του Δήμου Αετού στο νομό Κοζάνης. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 18:38 χθες, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Δαμάρεως 173 στο Παγκράτι. Από την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα η Μ.Ε. 83 ετών και αναπνευστικά προβλήματα η Μ.Φ 46 ετών, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο χώρο του διαμερίσματος. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 19:35 χθες, σε μονοκατοικία, στην οδό Κολοκοτρώνη στην Παιανία Αττικής. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 20:30 χθες, σε κατοικία στον οικισμό Δροσιά της Νέας Μηχανιώνας του νομού Θεσσαλονίκης. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 23:03 χθες, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της εταιρείας Group 4 Securicor, στη συμβολή των οδών Ηρούς 100 και Λ. Κηφισού, στην Αθήνα. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 19 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 04:27 σήμερα, σε κατάστημα δερμάτινων ειδών, στη συμβολή των οδών Τιμοθέου και Στέντορος, στο Παγκράτι. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.