Επιστροφή

ΔΤ 1969, 05/07/2008, 11:00, Συμβάντα

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 01:38 σήμερα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 19:00 χθες, σε κλαδιά και απορρίμματα, στο σταθμό μεταφόρτωσης του Δήμου Μαρκοπούλου Αττικής. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 36 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δώδεκα οχήματα. Τις πυροσβεστικές δυνάμεις συνέδραμαν δέκα υδροφόρες των Ο.Τ.Α. και δύο σκαπτικά μηχανήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 20:15 χθες, σε αποθήκη ξυλείας, στο Δ.Δ. Περάματος, του Δήμου Γεροποτάμου, στο Ρέθυμνο. Από την πυρκαγιά κάηκε ξυλεία ενώ προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στην επιχείρηση. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν δώδεκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με πέντε οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:32 χθες, σε ισόγειο χώρο βιβλιοπωλείου, στην οδό Ιπποκράτους 12, στην Αθήνα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στην επιχείρηση και στο εμπόρευμά της. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εφτά οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:22 σήμερα, σε κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων, στην οδό Καλαμακίου 97, στον Άλιμο Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε πέντε Ι.Χ.Ε και μικρότερες υλικές ζημιές σε άλλα δεκατέσσερα, ενώ υπέστη ζημιές και το κτήριο που στεγαζόταν η επιχείρηση. Στο συμβάν έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εφτά οχήματα.

Για τα δύο πρώτα συμβάντα διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας, ενώ για τα υπόλοιπα το Ανακριτικό Τμήμα της ΕΛ.ΑΣ.