Επιστροφή

ΔΤ 2092, 09/07/2009, 10:30, Συμβάντα

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:10 χθες, σε παραπήγματα και εγκαταλειμμένα οχήματα εντός καταυλισμού αθίγγανων, στη θέση Φουρνιώτικο ρεύμα, στο Δήμο Καρλοβασίου Σάμου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο χώρο του καταυλισμού. Στο συμβάν συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα.

 

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε  στις 21:18 χθες, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 02:45 της 7ης Ιουλίου, σε τέσσερις αποθηκευτικούς χώρους, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Από την πυρκαγιά, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις κτιριακές εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και τα εμπορεύματα των επιχειρήσεων, συνολικού εμβαδού περίπου 6.000 τ.μ. Στο συμβάν συμμετείχαν 40 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 13 οχήματα.

 

Για τα ανωτέρω περιστατικά, διενεργείται προανάκριση.

 

Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε στις 23:20 χθες, ο Ν.Α. ετών 63 από αμμούδα του ποταμού Αξιού, στο Δ/Δ Αγίου Αθανασίου, στη Θεσσαλονίκη. Ο ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε στην αμμούδα εξαιτίας της απότομης ανόδου της στάθμης των υδάτων του ποταμού την ώρα που ψάρευε. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα και μία διασωστική λέμβο.