Επιστροφή

ΔΤ 2132, 19/11/2009, 15:00, Ανακοινώσεις

Σύσκεψη στο 199 σ.ε.κ.υ.π.σ.

 

Παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρου Βούγια, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Τασούλα Γρηγορίου και υπό την προεδρία του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Στυλιανού Στεφανίδη, πραγματοποιήθηκε, στις 19 Νοεμβρίου, σύσκεψη στο 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. στο Χαλάνδρι.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, σε επιχειρησιακό και διοικητικό επίπεδο, καθώς και η διερεύνηση  της δυνατότητας βελτίωσης της δράσης και του συντονισμού του πυροσβεστικού έργου.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο κ. Βούγιας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συντονιστικού Κέντρου, του Πυροσβεστικού Σώματος, και ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή δράση, καθώς, και για θέματα και προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του Κέντρου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπαρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Απόστολος Γεροκώστας, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου  Ελλάδος Αντιστράτηγος Δημήτριος Φαφούτης, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Κων/νος Κεσαπίδης, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Ευάγγελος Καλύνης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Μιχαήλ Μιχαλόπουλος, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Αττικής Υποστράτηγος Γεώργιος Παπαγεωργίου, ο Προϊστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Π.Σ. Υποστράτηγος Χρήστος Παπαδόπουλος, οι Προϊστάμενοι Α’ και Β’ Κλάδου του Αρχηγείου, οι Διοικητές των Περιφερειακών Διοικήσεων, οι Διοικητές των Δ.Π.Υ. Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής και Ανατολικής Αττικής, Θεσ/νίκης και Πατρών, οι Διοικητές της 1ης  & 2ης ΕΜΑΚ, του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, καθώς και οι Διευθυντές, Πληροφορικής, Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας και Πλωτών Μέσων.

 

Φωτογραφίες θα βρείτε στο site www.fireservice.gr