Επιστροφή

ΔΤ 2136, 27/11/2009, 08:45, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:15 εχθές, σε αποθήκη με μελισσοκυψέλες, στο Δ.Δ. Εμπρόσνερου, του Δήμου Κρυονερίδας, στο Νομό Χανίων. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα εμπορεύματα της επιχείρησης. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:00 σήμερα, σε μονοκατοικία, στο Δ.Δ. Πάνω Πλατανιά, του Δήμου Πλατανιά, στο Νομό Χανίων. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στη μονοκατοικία. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:56 σήμερα, σε μονοκατοικία, στο Τέρμα της οδού Δίρβης, στο Κάλαμο Ωρωπού, στο Νομό Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στη μονοκατοικία. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.
 
Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν :
α) στις 17:20 χθες, σε πόρτα εισόδου γραφείων του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Δημητρίου Καραολή 14, στη Πλατεία Δημοκρατιάς ,
β) στις 19:00 χθες, σε πόρτα εισόδου πολιτικού γραφείου στον 1ο όροφο Πολυκατοικίας, στην οδό Θεμιστοκλέους 23 - 25, στην Αθήνα,
γ) στις 22:54 χθες, σε ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στην οδό Σολωμού 7 στη Πλατεία Βάθης, στην Αθήνα,
δ) στις 23:38 χθες, σε ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Κερασούντος και Ιλισίων, στην Αθήνα,
ε) στις 00:53 σήμερα, σε Υποκατάστημα Τράπεζας Alpha Bank, στην οδό Κλεισθένους 223 στο Γέρακα Αττικής,
 
Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα