Επιστροφή

ΔΤ 2144, 11/12/2009, 10:30, Συμβάντα

Νεκροί εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν οι από χθες αγνοούμενοι, Λ.Ν. ετών 72 και Λ.Ε. ετών 70 στην περιοχή Ευξεινούπολης του Νομού Μαγνησίας, οι οποίοι παρασύρθηκαν λόγο των έντονων βροχοπτώσεων από τα νερά χειμάρρου, καθώς και ο Β.Ε. ετών 65 στην περιοχή Αγίας Τριάδας του Νομού Μαγνησίας ο οποίος εντοπίστηκε εντός φρεατίου πλησίον της Εθνικής Οδού.

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, η Υπηρεσία μας δέχτηκε κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια κατοικιών και επιχειρήσεων, κοπές δένδρων και μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία .

Αναλυτικότερα:

Στο Νομό Μαγνησίας, δέχτηκε 222 κλήσεις, εκ των οποίων πραγματοποίησε 143 αντλήσεις υδάτων, 27 μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία καθώς και 7 κοπές δένδρων.

Στο Νομό Χαλκιδικής στους Δήμους Κασσάνδρας, Παλλήνης και Τορώνης δέχθηκε 55 κλήσεις , εκ των οποίων πραγματοποίησε 22 αντλήσεις υδάτων, και 18 κοπές δένδρων.

Στο Νομό Φθιώτιδας στο Δ.Δ Γλύφας του Δήμου Πελασγίας δέχθηκε 15 κλήσεις για άντληση υδάτων.

Στο Νομό Λάρισας στο Δήμο Μελιβοίας δέχθηκε 10 κλήσεις για άντληση υδάτων.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:05 χθες σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Ορφανίδου 63 και Ακτή Μιαούλη στη Ρόδο. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε ο Κ.Γ. ετών 83 χωρίς τις αισθήσεις του ο οποίος στη συνεχεία κατέληξε. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:35 σήμερα σε μονοκατοικία στο Δ.Δ. Μουρεσίου του Νομού Μαγνησίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην οικία. Στο συμβάν συμμετείχαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.