Επιστροφή

ΔΤ 2172, 29/01/2010, 09:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 18:55 χθες, σε γραφείο 3ου ορόφου, στην οδό Γερανίου 29, στην Αθήνα. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές ζημιές το γραφείο. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε ο Κ.Γ., ετών 62, με εγκαύματα στο πρόσωπο και τα άνω άκρα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 18 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:35 χθες, σε διώροφη οικία, στο Δ/Δ Παναγιάς, του Δήμου Δημητσάνας, στο Νομό Αρκαδίας. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην οικία. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 01:09 σήμερα, σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στη συμβολή των οδών Σκόπα και Ραιδέστου, στη Νέα Σμύρνη, στην Αθήνα. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ενώ στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:50 σήμερα, σε παράπηγμα εντός οικοπεδικού χώρου, στην οδό Νέα Μοναστηρίου 82, στη Θεσσαλονίκη. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν υλικές ζημιές στο παράπηγμα, ενώ ο Χ. Κ. του Χ. 40 ετών, ο οποίος βρισκόταν εντός, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο, με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος δύο πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.