Επιστροφή

ΔΤ 2359, 10/02/2011, 09:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:41 χθες, στο 2ο όροφο τριώροφου κτιρίου διαμερισμάτων, στην συμβολή των οδών Εγνατίας 37 και Αθανασίου Διάκου, στον Πλαταμώνα, του Δήμου Δίου –Ολύμπου, του Νομού Πιερίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα διαμερίσματα του 2ου ορόφου, ενώ στην κατάσβεση συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:10 σήμερα, σε κατάστημα παιδικών ενδυμάτων, στην οδό Κ. Καρτάλη 64 στο Δήμο Βόλου, του Νομού Μαγνησίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές τόσο στον εξοπλισμό της επιχείρησης όσο και σε εμπορεύματα. Στο συμβάν έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 02:51 σήμερα, σε εταιρία εμπορίας τροφίμων, στην οδό Νικολαϊδη 18,στου Ρέντη, του Νομού Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα γραφεία ισογείου και πρώτου ορόφου της εταιρίας, καθώς και σε φορτηγό στον χώρο στάθμευσης οχημάτων της επιχείρησης. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα.

Για τα συμβάντα διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.