Επιστροφή

ΔΤ 2396, 08/04/2011, 08:45, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:08 χθες, σε οκταώροφο ξενοδοχείο, στην οδό Χαλκοκονδύλη 44, στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης απεγκλωβίστηκαν 6 άτομα και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 39 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 14 οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:20 σήμερα, σε γραφεία ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, στην οδό Μοναστηρίου 200, στην Μενεμένη Θεσ/νίκης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές, στον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις του σταθμού, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:50 σήμερα, σε μονοκατοικία, στην αγροτική περιοχή Ρωμανού στη Λήμνο. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Νεκρή εντοπίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, η Χ.Α. 85 ετών, στις 01:05 σήμερα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε ισόγεια οικία, στην οδό Αγ. Μονής 14, στο Ναύπλιο. Στο συμβάν συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, διενεργείται προανάκριση, από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.