Επιστροφή

ΔΤ 2404, 26/04/2011, 09:00, Συμβάντα

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:35 χθες, σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, στο Δήμο Καστελλίου, στο Νομό Ηρακλείου Κρήτης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της επιχείρησης. Για την κατάσβεσή της, κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τέσσερα οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:45 χθες, σε διώροφη οικοδομή με σοφίτα, στην κοινότητα Κρύα Βρύση, στο Δήμο Πέλλας, στο Νομό Πέλλας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00:38 σήμερα, σε εγκαταλελειμμένο ισόγειο κατάστημα, στη συμβολή των οδών Αγίου Όρους 12 και Παραμυθιάς, στο Μεταξουργείο Αττικής. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε πτώμα αγνώστου ταυτότητας, στο υπόγειο του καταστήματος. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη 01:11 σήμερα, σε μονοκατοικία, στην κοινότητα Αγιάσματος, στο Δήμο Νέστου. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι, με δύο οχήματα.

 

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.