Επιστροφή

ΔΤ 2559, 31/01/2012, 09:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:40 χθες, σε διώροφη κατοικία στην οδό Ψαρέα 17, του Δήμου Πεντέλης, στο Νομό Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:05 χθές, σε διπλοκατοικία, στην Τ.Κ. Κρήνης, στον Δήμο Φαρκαδόνας, στο Νομό Τρικάλων. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην κατοικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:55 χθες, σε μονοκατοικία, στην Τ.Κ. Μεσσούνης, του Δήμου Κομοτηνής, στο Νομό Ροδόπης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο συμβάν έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:45 σήμερα, σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, στην οδό Π. Χαραλάμπους 48-52, στο Δήμο Αιγιαλείας, του Νομού Αχαΐας. Από την πυρκαγιά υπέστη αναπνευστικά προβλήματα η Η.Π., 85 ετών, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, στο έργο της κατάσβεσης. έλαβαν μέρος πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:50 σήμερα, σε διπλοκατοικία, στην Τ.Κ. Χελιδονίου, στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, στο Νομό Ηλείας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην κατοικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.
 
Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα