Επιστροφή

ΔΤ 2573, 19/02/2012, 10:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:45 χθες, σε μονοκατοικία, στην οδό Κίμωνος 2, στην Κομοτηνή. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο συμβάν συμμετείχαν 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οκτώ οχήματα.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 19:15 χθες, σε διώροφη κατοικία, στην περιοχή Κολινδρός, του Νομού Πιερίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην οικία. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

 

Νεκρός εντοπίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, ο Κ.Π. 89 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε κατοικία, στις 01:10 σήμερα, στην Τ.Κ. Λογγάστρα του Δήμου Σπάρτης, στο Νομό Λακωνίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

 

Νεκροί εντοπίστηκαν από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, οι Α.Κ. 26 ετών, οι Κ.Η. 32 ετών και ο Α.Κ. 35 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε υπόγειο χώρο συνεργείου μοτοσυκλετών, στις 17:34 χθες, στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Αϊδινίου, στο Δήμο Βύρωνα, στο Νομό Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο συνεργείο, ενώ ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. παρέλαβε τον Α.Ψ. 30 ετών, με εγκαύματα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 25 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 11 οχήματα.

 

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.