Επιστροφή

ΔΤ 264a, 20/11/2001, 23:40, Συμβάντα

Οι συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες στη Μυτιλήνη, (ειδικότερα στο Πλωμάρι και στο Πέραμα), είχαν ως αποτέλεσμα αρκετές κατοικίες και καταστήματα να πλημμυρήσουν. Η Π.Υ. Μυτιλήνης δέχθηκε συνολικά 29 κλίσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοηθείας, ενώ απεγκλωβίσθηκαν δύο άτομα που κινδύνευσαν στην οικία τους, όταν αυτή πλημμύρισε. Στην επιχείρηση διάσωσης των κινδυνευόντων καθώς και για την άντληση των υδάτων συμμετείχαν από πλευράς της υπηρεσίας μας 20 συνεργεία με 40 πυροσβέστες.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 12:10 σήμερα ο Νίκου Νικόλαος του Αθανασίου ετών 68 κάτοικος Κυψέλης Δήμου Αθαμανίας Άρτας. Ο άτυχος αγρότης καταπλακώθηκε από το γεωργικό μηχάνημα που επέβαινε, όταν αυτό παρέκλεινε της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι βάθους 10 μέτρων. Η σωρός του νεκρού παραδόθηκε σε υπάλληλους της ΕΛ.ΑΣ, για την διακομιδή της στο νοσοκομείο. Για τον απεγκλωβισμό, πήραν μέρος από την τοπική Π.Υ. 7 πυροσβέστες με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Απανθρακωμένος ανασύρθηκε στις 15:45 σήμερα και στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Λαμίας Φρατζής, ο Ζάχος Βησσαρίων του Γεωργίου, 52 ετών, κάτοικος Βαρδαλής Δομοκού Φθιώτιδας.Το τραγικό δυστύχημα συνέβη, όταν το υπ' αριθμ. Μ.Ι.Ε. 8388 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τύπου Mercedes στο οποίο επέβαινε, εξετράπη του οδοστρώματος καταλήγοντας σε κανάλι και στην συνέχεια ανεφλέγη. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συνέδραμαν 5 πυροσβέστες με 2 πυροσβεστικά οχήματα.