Επιστροφή

ΔΤ 272a, 28/11/2001, 12:00, Συμβάντα

Σώος, ευτυχώς, ανασύρθηκε από τις γραμμές του τραίνου, στις 23:25 χθες, στην αποβάθρα του Ηλεκτρικού Σταθμού στον Ταύρο, ο Γεώργιος Χαραλάμπους του Παναγιώτη, ετών 55. Στην επιχείρηση διάσωσης έλαβαν μέρος 9 πυροσβέστες, που κατέφθασαν στο σημείο, με 3 πυροσβεστικά οχήματα. Για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Στις φλόγες τυλίχθηκε στις 04:30 σήμερα, το υπ' αριθμ. Ε-3343 Ε.Δ.Χ. (ΤΑΧΙ) μάρκας FORD SIERRA, το οποίο για άγνωστο λόγο έπεσε σε χαράδρα σε απόσταση 4 χλμ. από την Μονή Κλειστών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως 2 πυροσβεστικά οχήματα με 8μελές πλήρωμα. Για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν το νησί της Ρόδου από τις 10.00 σήμερα το πρωί. Μέχρι στιγμής, η Υπηρεσία μας έχει δεχτεί 2 κλήσεις για παροχή βοηθείας, που αφορούσαν τον απεγκλωβισμό 4 ατόμων και 2 αυτοκινήτων, που είχαν ακινητοποιηθεί από τα νερά. Ιδιαίτερα προβλήματα δημιουργήθηκαν στους δρόμους που οδηγούν από την πόλη της Ρόδου προς τις περιοχές της Λίνδου και της Καλλιθέας.