Επιστροφή

ΔΤ 277, 01/12/2001, 09:45, Ανακοινώσεις

Σας πληροφορούμε ότι στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00, στην αίθουσα συσκέψεων του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., Ριζαρείου 1 & Μικράς Ασίας, στο Χαλάνδρι, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με θέμα "Απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2001".
Σκοπός της σύσκεψης είναι αφενός ο απολογισμός δράσης της προηγούμενης αντιπυρικής περιόδου και αφετέρου, ο εντοπισμός τυχόν προβλημάτων και αδυναμιών που παρουσιάστηκαν κατά το χρονικό διάστημα αυτό. Επίσης η σύσκεψη αυτή αποτελεί την αφετηρία για την προετοιμασία της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες, αλλά και στους δημοσιογράφους αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν την αντιπυρική περίοδο 2001, καθώς επίσης και συγκριτικά στοιχεία σε σχέση με προηγούμενες περιόδους.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να λάβουν μέρος υπό την Προεδρεία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, εκτός από τη φυσική ηγεσία και τους επιτελείς του Σώματος, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς όπως: ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γ.Γρ.Περ. Αττικής, ΚΕΔΚΕ, ο Πρόεδρος της Διευρυμένης Αυτοδ. Αθηνών-Πειραιώς, οι Νομάρχες Αθηνών, Ανατ. Αττικής, Δυτ. Αττικής, Πειραιώς, εκπρόσωποι των Υπουργείων: Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ), Ανάπτυξης, ΠΕΧΩΔΕ, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γεωργίας, Υγείας Πρόνοιας, Πολιτισμού, Μακεδονίας-Θράκης, Αιγαίου και Μεταφορών & Επικοινωνιών.
Παρακαλούμε για δημοσιογραφική κάλυψη της σύσκεψης.