Επιστροφή

ΔΤ 279a, 03/12/2001, 23:55, Συμβάντα

Τραγικό τέλος είχε η ζωή του 68χρονου Γλαρίτη Σπυρίδωνα του Κων/νου. Ο άτυχος ηλικιωμένος, έχασε την ζωή του όταν πέφτοντας πάνω σε μικρή θερμάστρα υγραερίου, πήρε φωτιά το πρόσωπό του. Το γεγονός έλαβε χώρα στις 11:55 σήμερα, στην οικία του, στην οδό Αμερικανίδων Κυριών 50 στη Νίκαια. Η υπηρεσία μας έσπευσε στον τόπο του συμβάντος, με τρία πυροσβεστικά οχήματα και επτά πυροσβέστες. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σώοι, ευτυχώς, διασώθηκαν οι τέσσερις εκδρομείς που λόγω της έντονης χιονόπτωσης είχαν εγκλωβισθεί στο αυτοκίνητό τους υπ' αριθ. ΑΧΗ 5138 LADA NIVA, από τις 18.40 της 3-12 στο χωριό Ζάστοβα του Παναχαϊκού όρους στην στο νομό Αχαΐας. Για τον απεγκλωβισμό τους κινητοποιήθηκε η Υπηρεσία μας και στην περιοχή η οποία ήταν ιδιαίτερα δύσβατη, έσπευσαν τρία οχήματα -εκ των οποίων το ένα ειδικό ερπυστριοφόρο- με 9μελές πλήρωμα. Τα ονόματα των διασωθέντων είναι: Πετρόπουλος Νικ., Νταγιούκλας Αθ., Πάνου Π. και Ανυφαντής Δημ.

Απαγχονισμένος βρέθηκε στις 17:19 της 3-12 ο Αντωνόπουλος Κων/νος ετών 52, κάτοικος Αθηνών, σε δύσβατη περιοχή στη θέση Καβαλάρη στα Γεράνεια όρη. Για την ανάσυρσή του επενέβη η Υπηρεσία μας με 3 οχήματα και πλήρωμα 13 ατόμων.