Επιστροφή

ΔΤ 285a, 08/12/2001, 21:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά, η οποία πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, εκδηλώθηκε στις 18:20 το απόγευμα, σε ξυλουργείο, ιδιοκτησίας Κοσμά Κωνσταντίνου Ε.Π.Ε. στην οδό Φιλαδέλφειας 280, στην περιοχή Κόκκινος Μύλος. Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως 22 πυροσβεστικά οχήματα με 55 Πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο του ξυλουργείου και την έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο στις 19:20, αποτρέποντας τον κίνδυνο να επεκταθεί και να απειλήσει τα παρακείμενα κτίρια. Από την πυρκαγιά κατέρρευσε η μεταλλική στέγη και καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.


Λόγω των ισχυρών ανέμων που εκδηλώθηκαν στην Αττική, η Υπηρεσία μας δέχθηκε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, 51 κλήσεις για παροχή βοηθείας που αφορούν κυρίως πτώση δένδρων και αποκολλήσεις αντικειμένων, από διάφορα σημεία. Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στα Βόρεια προάστια των Αθηνών.


Εξαφανίστηκε σήμερα στις 11:00 το πρωί, στην δασική περιοχή μαντριά Βλάχων στο χωριό Σκαλωτή Δράμας, ο Σαχινίδης Ιωάννης του Θεμιστοκλέους, κυνηγός ετών 43, ο οποίος πιθανώς πάσχει από επιληψία. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 19:00 και αμέσως ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Στις προσπάθειες για την ανεύρεση του αγνοούμενου, λαμβάνουν μέρος 4 πυροσβέστες με 1 πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας.