Επιστροφή

ΔΤ 294, 18/12/2001, 00:30, Συμβάντα

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο ατόμων τα οποία παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου "Διακονιάρη" στη Πάτρα. Οι έρευνες εντοπισμού θα συνεχιστούν καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας από την Π.Υ Πατρών και την από την ομάδα αυτοδυτών της 1ης Ε,Μ,Α,Κ.
Εξαιτίας των ισχυρών χιονοπτώσεων ένα αυτοκίνητο Ι.Χ με δύο άτομα (πατέρας και υιός) εγκλωβίστηκαν σήμερα και περί Ω/20:20 στο 18ο χιλ. του οδικού άξονα Αλεξανδρούπολης - Συνόρων. Απεγκλωβίστηκαν σώοι, ο Μιχάλης και Βασίλης Σωτηρίου, από ένα όχημα της Υπηρεσίας μας με 3 Πυροσβέστες. Στη συνέχεια με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκαν στην οικία τους στην Αλεξανδρούπολη.
Εγκλωβισμένος από την ισχυρή χιονόπτωση σε ποιμνιοστάσιο βρίσκεται από σήμερα αργά το βράδυ, ο Φουντάλης Μιχάλης ετών 70, στη περιοχή Αγία Τριάδα Ν. Ναούσης. Για την απελευθέρωση του εγκλωβισμένου κινητοποιήθηκε η Υπηρεσία μας και στη περιοχή έσπευσαν 2 οχήματα εκ των οποίων το ένα ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα της 2ης Ε.Μ.Α.Κ. με 8μελές πλήρωμα.