Επιστροφή

ΔΤ 295, 19/12/2001, 00:30, Συμβάντα

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο ατόμων τα οποία παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου "Διακονιάρη" στη Πάτρα. Οι έρευνες εντοπισμού θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας (μετά από διακοπή κατά την διάρκεια της νύχτας), από την Π.Υ. Πατρών και από την ομάδα αυτοδυτών της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.
Ανευρέθησαν τελικά σώοι, μέσα στο ποιμνιοστάσιο όπου είχαν εγκλωβισθεί, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων και περί Ω/22:25 ο Κουβαλάκης Κων/νος ετών 43 και η σύζυγός του Σοφία Ιωάννη, στη περιοχή Καρύδα Ράχη Δήμου Νιγρίτας Σερρών. Για την απελευθέρωση τους έσπευσαν τρεις υπάλληλοι τoυ Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νιγρίτας, με δύο πυροσβεστικά οχήματα, εκ των οποίων το ένα ειδικό ερπυστριοφόρο της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., με 3μελές πλήρωμα.
Απεγκλωβίστηκαν σώοι, ευτυχώς και περί Ω/13:00 χθες από την επιβατική αμαξοστοιχία 617 του Ο.Σ.Ε., που εκτελούσε το δρομολόγιο Δίκαια-Αθήνα οι 119 επιβάτες της. Στην προσπάθεια απεγκλωβισμού συμμετείχαν 8 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διδυμοτείχου, υπάλληλοι της ΕΛ.ΑΣ, δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού, καθώς και βαρέα μηχανήματα του Στρατού και της Νομαρχίας.