Επιστροφή

ΔΤ 297, 21/12/2001, 11:00, Συμβάντα

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για την ανεύρεση του εννιάχρονου Αντωνόπουλου Ιωάννη που χάθηκε το απόγευμα της Κυριακής, καθώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου Διακονιάρη, στην Πάτρα. Στις έρευνες συμμετέχουν πυροσβέστες από την Π.Υ. Πατρών, την 1η Ε.Μ.Α.Κ. καθώς επίσης και το πυροσβεστικό πλοιάριο "Πετράκης".
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 04:21 σήμερα το πρωί, στη συμβολή των Λεωφόρων Διονύσου και Μαραθώνος, στην περιοχή της Δροσιάς. Το υπ' αριθμ. ΥΧΧ-8121 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ρουσίδης Χρήστος παρέκκλινε της πορείας του, ανατράπηκε και τελικά προσέκρουσε σε δένδρα, με αποτέλεσμα να βρει ο οδηγός τραγικό θάνατο. Της επιχείρησης ανάσυρσης του θύματος από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου επιλήφθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αθηνών, που έσπευσε στο σημείο του συμβάντος με ένα όχημα και τετραμελές πλήρωμα.
Προβλήματα δημιούργησαν οι συσσωρευμένοι όγκοι απορριμμάτων στο κέντρο της Αθήνας. Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, η Υπηρεσία μας κλήθηκε να επέμβει σε 10 περίπου περιπτώσεις πυρκαγιών σε σκουπίδια σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια και στο Παγκράτι. Ζημιές προκλήθηκαν σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στους κάδους απορριμμάτων, καθώς επίσης και σε κάποιες από τις διαφημιστικές πινακίδες του Super Market Atlantic, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ευνάρδου, στην Αθήνα.
Νεκροί ανασύρθηκαν, εχθές το βράδυ, από άνδρες της Υπηρεσίας μας, οι Παναγόπουλος Τογαντζή Γεώργιος, 25 ετών και Πλατανιάς Χρήστος 22 ετών, ενώ απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος ο Παναγιωτόπουλος Γεώργιος, 20 ετών, μετά από σύγκρουση των υπ' αριθ ΡΧ-5184 και ΑΧΚ-1306 Ι.Χ.Ε αυτοκινήτων. Στην επιχείρηση πήραν μέρος 3 πυροσβεστικά οχήματα, με 9 πυροσβέστες από την Π.Υ Πατρών.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες βράδυ, στην περιοχή Αγ. Νεκταρίου, στο Φαληράκι της νήσου Ρόδου, σε μεταφορικά ταχύπλοα σκάφη, τα οποία ήταν τοποθετημένα εντός του αύλειου χώρου κατοικίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι ζημιές ανέρχονται στο ποσό των 15.000.000 δρχ., ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 2 οχήματα με 4 πυροσβεστικούς υπαλλήλους από την Π.Υ Ρόδου.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:16 χθες, στην οδό Αδελφών Διδασκάλου 34, στην περιοχή του Παπάγου, στο υπ' αριθ. ΥΡΑ-1497 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μάρκας ΜΕRCEDES ιδιοκτησίας κ. Μητρομάρα Γεωργίου. Η πυρκαγιά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οφείλεται σε εμπρησμό από πρόθεση με χρήση εύφλεκτου υγρού. Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος δύο πυροσβεστικά οχήματα με 6μελές πλήρωμα, ενώ για τα πλήρη αίτια, διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.