Επιστροφή

ΔΤ 305, 29/12/2001, 11:00, Συμβάντα

Ελαφρά τραυματισμένος διασώθηκε στις 11:00 χθες, ο Τιμολέων Ρεντούμης, 26 ετών, από παρόχθια θέση χειμάρρου όπου είχε αποκλειστεί εξαντλημένος, στο χωριό Μάζι Αλιάρτου. Στην επιχείρηση πήραν μέρος 2 οχήματα με 5 Πυροσβέστες από την Π.Υ Λειβαδιάς. Στην συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λειβαδιάς.
Επιτυχώς ολοκληρώθηκε στη Νήσο Γιούρα, τις πρωινές ώρες, η επιχείρηση ανεύρεσης 25 λαθρομεταναστών, που η τύχη τους αγνοείτο από χθες το πρωί, μετά από βύθιση του σκάφους που τους μετέφερε. Τους λαθρομετανάστες παρέλαβε το Λιμεναρχείο Αλοννήσου και τους οδήγησε στον Βόλο. Στην επιχείρηση, συμμετείχαν 6 Πυροσβέστες από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Αλοννήσου.
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα στις 07:00, από άγνωστη αιτία, σε ισόγεια πλεκτοβιομηχανία ιδιοκτησίας Αναστάσιου Μπλέκου, στην αγροτική περιοχή Θέρμης Θεσσαλονίκης . Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 3 οχήματα με 8μελές πλήρωμα, και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά δύο ώρες αργότερα. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.