Επιστροφή

ΔΤ 306a, 30/12/2001, 21:15, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 05:05 σήμερα, σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο του Super Market Μασούτης, στην οδό Αλεξ. Σβώλου 29, στην Θεσσαλονίκη. Για την κατάσβεσή της, έσπευσαν στην περιοχή 12 πυροσβεστικά οχήματα, με πλήρωμα 36 Πυροσβεστών, που κατάφεραν μετά από προσπάθεια 3 ωρών, να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, χρησιμοποιώντας αφρογόνα υλικά. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.
Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα στις 10:15 ο κυνηγός Κωστής Φώτιος 65 ετών, στο Δ/Δ Μελιγών του Δήμου Δωδώνης, στο νομό Ιωαννίνων. Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από πτώση βράχων, συνεπεία κατολίσθησης. Για τον απεγκλωβισμό του χρησιμοποιήθηκαν ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις Πυροσβέστες της τοπικής Υπηρεσίας.
Θανατηφόρο ατύχημα συνέβη στις 12:40 σήμερα, στο Μούλκι Αλιάρτου Βοιωτίας. Από άγνωστη αιτία, το υπ' αριθμ. ΥΚ 4328 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας ZASTAVA YUGO, συγκρούσθηκε με την υπ' αριθμ. 500 αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θάνατος του Ηλία Μήτρου, 57 ετών, οδηγού του Ι.Χ.Ε. Για τον απεγκλωβισμό του, συνέδραμαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε Πυροσβέστες.