Επιστροφή

ΔΤ 713, 12/05/2003, 12:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 04:00 σήμερα, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άτομο αγνώστων στοιχείων, στο 38ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Σουνίου, στο Λαγονήσι. Το δυστύχημα συνέβη όταν, το Ι.Χ., το οποίο κατευθυνόταν προς Αθήνα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, στη συνέχεια σε κολώνα της ΔΕΗ και ανετράπη στο πρανές της οδού. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το αυτοκίνητο να τυλιχτεί στις φλόγες και να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν απανθρακωμένο τον οδηγό και παρέδωσαν τη σωρό του σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., για τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, στο 4ο χλμ της εθνικής οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, όταν το υπ΄αριθ. ΚΥΕ 5336 λεωφορείο ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Κέρκυρα, συγκρούστηκε με το υπ΄αρίθμ. ΝΑΧ 9900, προπορευόμενο Ι.Χ. φορτηγό μετά ρυμουλκούμενου. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν σοβαρά τραυματισμένο τον οδηγό του λεωφορείου, καθώς και μια επιβάτη, ελαφρύτερα τραυματισμένη και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους, μαζί με τους άλλους δέκα επιβάτες του λεωφορείου, στο Γ.Ν. Φιλιατών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 04:35 σήμερα, σε ισόγειο διαμέρισμα μονοκατοικίας, στην οδό Σαλαμίνος 18, στη Μάνδρα Αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό με τη χρήση εύφλεκτου υγρού, αφού στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν δύο μπετόνια βενζίνης. Από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν ελαφρά, στα άνω άκρα ο ιδιοκτήτης Κουτρουμπάνης Φίλιππος, καθώς και οι Κουτρουμπάνη Ελένη και Δήμητρα και προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο εσωτερικό μέρος του διαμερίσματος. Στην κατάσβεσή της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ για τα πλήρη αίτια διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Αττικής.