Επιστροφή

ΔΤ 717, 18/05/2003, 23:30, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε από χαράδρα, στις 18:30 σήμερα, σε αγροτική περιοχή του χωριού Κορωνούδας, του νομού Κιλκίς, ο Γκλαβέλης Κωνσταντίνος του Ιωάννη, 80 ετών. Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 17:30 σήμερα και έσπευσαν προς αναζήτησή του πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. οι οποίοι εντόπισαν τον άτυχο άνδρα τον οποίο μετέφεραν με φορείο σε ασθενοφόρο για την διακομιδή του στο Γ.Ν.Κιλκίς.

Τραυματισμένος ανασύρθηκε από γκρεμό, στο χωριό Κεραμίδι του νομού Μαγνησίας, ο Παπανικολάου Δημήτριος του Βαΐου, 20 ετών. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος επτά πυροσβέστες της 8ης Ε.Μ.Α.Κ. με ένα όχημα, οι οποίοι μετά από προσπάθεια δύο ωρών, τον περισυνέλεξαν κάνοντας χρήση ορειβατικού εξοπλισμού και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο για την διακομιδή του σε νοσοκομείο,

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 16:20 σήμερα, στο Δ/Δ Μιζόρουμα, του δήμου Λάμπης, στο νομό Ρεθύμνου. Το ατύχημα συνέβη όταν το υπ' αριθμ. ΗΡΟ 4130 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο Μυλωνάκης Μιχαήλ, από άγνωστη αιτία, παρέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων περίπου. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι ανέσυραν, τραυματισμένο, τον οδηγό.

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μούτσου Δημητρίου του Ιωάννη, 58 ετών, ο οποίος αγνοείται από τις 12 Μαΐου 2003, στην ευρύτερη περιοχή του Δ/Δ Αλμυροποτάμου, του Δήμου Καρύστου, στην Εύβοια. Στην προσπάθεια ανεύρεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα καθώς επίσης και δύο πυροσβέστες με ένα ανιχνευτικό σκύλο από την 7η Ε.Μ.Α.Κ.