Επιστροφή

ΔΤ 727, 07/06/2003, 09:00 Συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 04:30 σήμερα, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στον Άλιμο. Το δυστύχημα προκλήθηκε, όταν το υπ' αρίθμ. ΥΧΥ - 5483 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μάρκας LANCIA, προσέκρουσε σε παρκαρισμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του Δουζίνας Κωνασταντίνος, 33 ετών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα, οι οποίοι ανέσυραν τον νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο.

Τραγικό θάνατο βρήκε η Παπαδοπούλου Φωτεινή, 61 ετών, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 03:03 σήμερα, στην ισόγεια οικία όπου διέμενε, στην οδό Λυκαβηττού 18, στην Κομοτηνή. Οι τρεις πυροσβέστες που μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος με ένα πυροσβεστικό όχημα, ανέσυραν νεκρή την ηλικιωμένη και στη συνέχεια κατέσβεσαν την πυρκαγιά. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κομοτηνής.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 01:05 σήμερα, στα διόδια Καλαμακίου, στην Κόρινθο, όταν το υπ΄ αρίθμ. ΥΧΖ - 8083 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας SEAT, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του, Σαλικιώτης Νικόλαος του Αποστόλου, 26 ετών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τον νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο.