Επιστροφή

ΔΤ 729, 10/06/2003, 15:00, Συμβάντα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 13:00, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 11:30 σήμερα, σε δασική έκταση, στη Θέση ''Βένιζα'', στα Μέγαρα Αττικής. Από την πυρκαγιά κάηκαν 40 στρέμματα περίπου χορτολιβαδικής έκτασης. Για την αντιμετώπισή της κινητοποιήθηκαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις αποτελούμενες από εννέα οχήματα με 30 πυροσβέστες πλήρωμα, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μεγάρων.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 07:49 σήμερα, σε σχολικό λεωφορείο των Εκπαιδευτηρίων "Παναγιωτόπουλος", το οποίο βρισκόταν στην οδό Αποστολοπούλου 39, στο Νέο Ψυχικό. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το λεωφορείο ενώ υλικές ζημιές μικρότερης έκτασης υπέστησαν και τέσσερα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα πλησίον του οχήματος. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα τρία πυροσβεστικά οχήματα με δέκα πυροσβέστες ενώ προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 00:50 σήμερα, εντός του Λιμένα Πατρών. Το δυστύχημα προκλήθηκε, όταν η υπ' αρίθμ. ΑΖΝ - 793 μοτοσικλέτα, συγκρούστηκε με το υπ΄ αρίθμ. ΙΑΕ - 4015 φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός της μοτοσικλέτας, Καρνάρης Ελευθέριος του Νικολάου, 50 ετών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν το νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο.