Επιστροφή

ΔΤ 765a, 26/07/2003, 21:15, Σοβαρά συμβάντα

Υπό έλεγχο τέθηκαν, σήμερα το απόγευμα, οι πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν :

- Στις 15:15 σήμερα, σε δύσβατη δασική περιοχή, στο Δ/Δ Φαρσών, του δήμου Αργοστολίου, στην Κεφαλονιά. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς λαμβάνουν μέρος 10 πυροσβέστες, με τέσσερα οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 10 ατόμων, ενώ το έργο των επίγειων δυνάμεων συνέδραμαν, κατά τη διάρκεια της ημέρας, τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

- Εχθές, σε δασική έκταση στο Δερβένι, του δήμου Μεγαλόπολης, στο νομό Αρκαδίας. Στο έργο της κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 31 ατόμων, ενώ από αέρος επιχείρησαν πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συντονίζει ο Β΄ υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γεωργιάκος.

Στον τόπο των παραπάνω πυρκαγιών παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, για την πλήρη κατάσβεση.


Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 14:10 σήμερα, στο 13ο χλμ της εθνικής οδού Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων, όταν, από άγνωστη αιτία, το υπ΄αρίθμ. ΗΝΑ 1132 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας SEAT, που οδηγούσε ο Δήμου Ευάγγελος, 50 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ. Στον τόπο του συμβάντος έφθασαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν, δυστυχώς νεκρό, τον οδηγό.