Επιστροφή

ΔΤ 866b, 13/01/2004, 22:00, Συμβάντα

Τραυματισμένη ανασύρθηκε, στις 17:45 σήμερα, η Μιχαλιτσιάνου Τατιανή του Παύλου, 27 ετών, από χαράδρα βάθους περίπου 200 μέτρων, στο 25ο χιλ. της Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η νεαρή γυναίκα παρέκκλινε της πορείας του και έπεσε στη χαράδρα. Οι 18 πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με έξι πυροσβεστικά οχήματα ανέσυραν την γυναίκα και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. προκειμένου να μεταφερθεί στο Π.Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και ένα ακόμη τραυματίστηκε όταν διερχόμενο βυτιοφόρο με αριθμό κυκλοφορίας ΕΚΑ 8437 παρέσυρε το υπόστεγο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Αρχαία Κόρινθο, στις 17:40. Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καθώς και ο οδηγός ενός Ι.Χ.Ε. που τη στιγμή εκείνη ανεφοδίαζε το όχημά του, ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός του βυτιοφόρου. Τον άτυχο οδηγό του Ι.Χ.Ε. απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του οχήματός του οι έξι πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με δύο οχήματα. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα στο χώρο του πρατηρίου, ενώ δεν προκλήθηκε πυρκαγιά.

Σώοι και καλά στην υγεία τους εντοπίστηκαν στις 15:40 σήμερα, ο Καλλιάς Χρήστος, ο Καλλιάς Νικόλαος και ο Κιπίνης Ιωάννης, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στο φορτηγό τους, λόγω χιονόπτωσης, στη θέση "Πηγή Κούρας", στα Γεράνια Όρη, στα Μέγαρα. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 13:45 σήμερα, στο 35ο χιλ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας. Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν το υπ΄ αρίθμ. ΖΚΙ - 8852, μάρκας BMW, παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες της Εθνικής Οδού, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο συνοδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου Κακαγιάννης Χρήστος του Δημητρίου και να τραυματισθεί ο οδηγός Νάστος Χρήστος του Κωνσταντίνου. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι και απεγκλώβισαν τον οδηγό και το συνοδηγό του επιβατικού οχήματος.