Επιστροφή

ΔΤ 989, 28/06/2004, 11:45, Συμβάντα

Απανθρακωμένος βρέθηκε, στις 06:49΄ χθες, άνδρας αγνώστων στοιχείων, όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά σε δωμάτιο της κατοικίας του στην οδό Διγενή Ακρίτα - 14η στάση Αιάντειου στην Σαλαμίνα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επενέβησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι εντόπισαν και ανέσυραν τη σορό του ηλικιωμένου άνδρα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το τοπικό ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:20΄ χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε μονοκατοικία, στην περιοχή Βεργιά στο Δήμο Καλλικράτειας. Στις προσπάθειες κατάσβεσης έλαβαν μέρος 16 πυροσβέστες με επτά οχήματα Το ύψος των ζημιών που προκλήθηκαν, ανέρχεται στις 50.000 Ευρώ περίπου. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το τοπικό ανακριτικό τμήμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:30΄ σήμερα, στην οδό Κων/νου Αθανάτου 150 στην Γλυφάδα, όταν τα υπ' αριθμ. ΖΖΧ-2837 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας PEUGEOT και ΥΖΜ-2501 Ι.Χ.Ε. φορτηγό μάρκας FORD TRANSIT πήραν φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς συμμετείχαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Το ύψος των ζημιών που προκλήθηκε από την πυρκαγιά, ανέρχεται στις 30.000 Ευρώ περίπου. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Π.Υ. Αθηνών.

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες που ξεκίνησαν:

-στις 07:15΄ της 26/06/2004, στην περιοχή Μεσημερίου του Δήμου Έδεσσας , για τον εντοπισμό της Κούκου Θεοδώρας του Αλεξάνδρου 75 ετών. Στην επιχείρηση για την ανεύρεσή της λαμβάνουν μέρος δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα καθώς και δύο πυροσβέστες της 2ης Ε.Μ.Α.Κ με δύο διασωστικούς σκύλους.

-στις 17:50΄ της 27/06/2004, στο Δ/Δ Χανακίων του Δήμου Ιαρδάνου Ηλείας, για τον εντοπισμό του Αγγελόπουλου Γεωργίου του Ανδρέα 82 ετών. Στην επιχείρηση για την ανεύρεσή του λαμβάνουν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα καθώς και δύο πυροσβέστες της 6ης Ε.Μ.Α.Κ με δύο διασωστικούς σκύλους.

Πυρκαγιά σε εστιατόριο εκδηλώθηκε σήμερα και ώρα 04:20΄ στο Δ/Δ Μακρύ Γιαλού στην Ιεράπετρα Κρήτης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς από την οποία προκλήθηκαν ζημιές ύψους 60.000 έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.