Επιστροφή

Σύλληψη ατόμου σε Λακωνία και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

 

Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αρεοπολέως, ένας άνδρας, ως υπαίτιος απόπειρας εμπρησμού από πρόθεση σε γεωργική έκταση, στην περιοχή Ξιφαριάνικα Αρεόπολης Λακωνίας.

Για το ανωτέρω περιστατικό, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα για καύση σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή Λαγομάνδρα Σιθωνίας Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Πολυγύρου.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα για απόρριψη αναμμένου τσιγάρου, στο 3 χλμ. Ε.Ο. Ιερισσού - Θεσσαλονίκης του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Σταγείρων - Ακάνθου.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα για καύση σε οικοπεδικό χώρο, στην περιοχή Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν Θεσσαλονίκης.

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice