Επιστροφή

Συλλήψεις για πυρκαγιές στην Εύβοια και στην Ήλιδα Ηλείας και επιβολή διοικητικών προστίμων στο Καρπενήσι

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, ένας άνδρας , ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δάσος, στην Τ.Κ. Αγίου Αθανασίου του δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων Ευβοίας.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Αλιβερίου, ένας άνδρας , ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση , στο δήμο Κύμης - Αλιβερίου Ευβοίας.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αμαλιάδας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Λυμπερέικα  του Δήμου Ήλιδας. Για το περιστατικό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Επιβλήθηκαν  διοικητικά πρόστιμα σε 2 άνδρες για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε υπολείμματα κλαδεμάτων και ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικών χώρων στην Τ.Κ. Μεγάλου Χωρίου του δήμου Καρπενησίου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καρπενησίου.

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice