Δωρητές του Πυροσβεστικού Σώματος

21/02/2024
Ως αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών δώρισε στο Πυροσβεστικό Σώμα ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό ιατρικό μηχάνημα που τοποθετήθηκε στα Κεντρικά Ιατρεία του Π.Σ. στη Θεσσαλονίκη.

15/11/2023
Ως αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, o Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG), προχώρησε στη δωρεά τριών (3) πλήρως εξοπλισμένων, σύγχρονων οχημάτων ISUZU PICKUP D-MAX DOUBLE CAB 4X4, αξίας περίπου 160.000€, ενισχύοντας τη δασοπυρόσβεση στη χώρα μας.

31/10/2023
Η ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προέβη στη δωρεά δύο πλήρως εξοπλισμένων πυροσβεστικών οχημάτων 4X4, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα του Πυροσβεστικού Σώματος. Η τελετή παράδοσης των οχημάτων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά.

13/08/2023
Ως διαχρονικός αρωγός του Πυροσβεστικού Σώματος η «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΕΠΠΠ Α.Ε. / Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου», δώρισε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας δύο (2) φορητούς αυλούς αυτόματης ρυθμιζόμενης περιστροφικής κίνησης.

14/07/2023
Αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, η Boehringer Ingelheim Ελλάς, προχώρησε στη δωρεά ενός (1) υπερσύχρονου οχήματος μεταφοράς προσωπικού, τύπου VAN 9 θέσεων, Sprinter (4x4), ενισχύοντας την ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» της Περιφέρειας Αττικής. Το όχημα βρίσκεται ήδη στη διάθεση των χειριστών Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Σ.μη.Ε.Α.)

07/07/2023
Αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, το «Τεκτονικό Ίδρυμα» δώρισε δύο (2) πυροσβεστικά βοηθητικά οχήματα μεταφοράς προσωπικού και εξοπλισμού.

21/06/2023
Αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου των Χάμπτονς Νέας Υόρκης, προχώρησε στη δωρεά δύο (2) πλήρως εξοπλισμένων, σύγχρονων οχημάτων Ford Ranger 4x4, ενισχύοντας τον αγώνα για την καταπολέμηση των πυρκαγιών στη χώρα μας. Τα οχήματα βρίσκονται ήδη στη διάθεση της 1ης και 2ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.), σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τον συντονισμό της δωρεάς ανέλαβε εξ ολοκλήρου το HIGGS, από την εξειδίκευση των αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος που θα μπορούσαν να καλυφθούν, τη βέλτιστη οικονομική διαχείριση μέχρι και την τελική παράδοση των οχημάτων.

16/06/2023
Ενισχυμένος είναι κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο ο στόλος των οχημάτων που έχει στη διάθεσή του το Πυροσβεστικό Σώμα για την επιτέλεση του έργου του και την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών, χάρη στη σημαντική δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση προς το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μέσω μίσθωσης 23 οχημάτων μεταφοράς προσωπικού

17/05/2023
Ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου και με στόχο την έγκαιρη προετοιμασία των εθελοντών πυροσβεστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου των δασικών πυρκαγιών, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου προχώρησαν σε μία σημαντική δωρεά προς το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την προμήθεια απαραίτητου ατομικού εξοπλισμού με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών ιματισμού των εθελοντών του Πυροσβεστικού Σώματος.

25/04/2023
Με υψηλό αίσθημα καθήκοντος απέναντι στην Ελληνική κοινωνία και πολιτεία, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος συμβάλλει έμπρακτα στη στήριξη των αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος

18/11/2022
Η Coca-Cola στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, αρωγοί στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, προέβησαν στη δωρεά δύο υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων 4X4, χωρητικότητας 500 lit νερού και αξίας ογδόντα έξι χιλιάδων ευρώ (86.000€), ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις υπηρεσιακές ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιστιαίας στην Εύβοια.

16/11/2022
• Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «Είναι το δικό μας «αντίδωρο», το ευχαριστώ στους πυροσβέστες για το μεγάλο έργο τους, τις προσπάθειές τους χειμώνα – καλοκαίρι να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες»

04/08/2022
Στo πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea στέκονται δίπλα στο Πυροσβεστικό Σώμα και προσφέρουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους πυροσβέστες που προστατεύουν καθημερινά ζωές και περιουσίες και μετέχουν στις προσπάθειες πυρόσβεσης.

28/07/2022
Η Teleperformance Greece, μαζί με την DIMAND και την Barphone ενώνουν δυνάμεις για την προστασία του περιβάλλοντος

09/06/2022
Παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Αλέξιου Ράπανου και του Επιτελάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά πραγματοποιήθηκε η τελετή δωρεάς εκατό (100) τεμαχίων πλήρως εξοπλισμένων ασυρμάτων αξίας €60.000, του Ιδρύματος MSC Foundation στο Πυροσβεστικό Σώμα, στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταπολέμησης των δασικών πυρκαγιών.

07/06/2022
Παρουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά, του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Αλέξιου Ράπανου, του Εμπορικού Διευθυντή της Praktiker Hellas, Δημήτρη Μάγκου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Stihl Ηλία Ραβάνη, πραγματοποιήθηκε εχθές, η τελετή δωρεάς εκατόν εβδομήντα πέντε (175) αλυσοπρίονων αξίας 110.000 ευρώ στο Πυροσβεστικό Σώμα, για την κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών, στις εγκαταστάσεις της 1ης Ε.Μ.Α.Κ, στην Ελευσίνα Αττικής.

26/05/2022
Δωρεά ενός πυροσβεστικού οχήματος και 200 στολών προστασίας προσωπικού από την εταιρία NOVA – WIND στο Πυροσβεστικό Σώμα

23/05/2022
Παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη και του Υπαρχηγού ΠΣ Αντιστράτηγου Ιωάννη Πετρούτσου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό ΠΣ Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο, η εταιρία «BASF ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» προχώρησε στη δωρεά δύο (2) υδροφόρων πυροσβεστικών οχημάτων, μετά του εξοπλισμού τους, για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κ. Κηφισιά.

16/02/2022
Η «Ελληνικός Χρυσός» ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντικατάσταση ελαστικών σε οχήματα του στόλου του, προχώρησε σε δωρεά 94 επίσωτρων ελαστικών συνολικής αξίας 10.000€.

18/01/2022
Στην αξιοσημείωτη πρωτοβουλία ενίσχυσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος σε δασικό και αστικό περιβάλλον, προχωρά η Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού

— 20 Αντικείμενα ανά σελίδα
Εμφάνιση 1 - 20 από 27 αποτελέσματα.